Επιλογή σελίδας: 1 2
Mikel Coffee Company

Η εταιρία μας στο πλαίσιο της πανελλαδικής της εξάπλωσης, προσπαθεί πάντα να βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους δημιουργικούς με αναπτυγμένη κριτική ικανότητα, αξιοποιήσιμα ταλέντα ,έτοιμους να συνεργαστούν με οποιαδήποτε μορφή νομίζουν ότι μπορούν να πλαισιώσουν την εταιρία. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας από τα χαρακτηριστικά τους, και τους εντάσσουμε σε ένα περιβάλλον εργασιακό, όπου η αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων είναι επιτακτική.

Οι αξίες μας προϋποθέτουν αλληλοεκτίμηση. Εμείς εστιάζουμε στον εσωτερικό κόσμο των εργαζομένων μας, για να έχουν μια ευχάριστη απασχόληση. Εκπαιδεύουμε και τους εργαζομένους μας, έτσι ώστε οι προοπτικές καριέρας να έχουν ανοδικές τάσεις. Αξιοποιούμε την εκπαίδευση μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας, που πρέπει να διέπει τους εργαζομένους μας. Προσπαθούμε, οι εργαζόμενοί μας να υιοθετούν τις αξίες της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας , και να αφομοιώνουν την φιλοσοφία μας με σκοπό να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με αξιόλογη κριτική, ακαδημαϊκό ήθος, πάθος, μεράκι, αγάπη για τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας έτσι και κοινωνικό έργο.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται, όπως είναι γνωστό στο χώρο της καφεστίασης, ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε , εξασφαλίζοντας έτσι εκτός από την γνωριμία μας και μια θέση στην εταιρία, στην πόλη σας όταν ανοίξουμε ή και κάπου αλλού. Η εταιρία μας προσφέρει εκτός από εργασιακή εξασφάλιση, και προοπτική καριέρας δίδοντας την απαραίτητη και πιστοποιημένη τεχνογνωσία, ως εχέγγυο για το εργασιακό σας μέλλον. Εφόσον εισαχθείτε στην ‘’MIKEL COFFEE COMPANY’’ οι ευκαιρίες αναβάθμισης της ποιότητας ζωής σας θα εξελιχθούν και η επίτευξη των στόχων σας θα φαντάζει προσιτή. Αρχές σας θα γίνουν η παροχή ποιότητας και η άριστη εξυπηρέτηση των απανταχού πελατών μας και κατ’ επέκταση ολοκλήρου της κοινωνίας που μας περιβάλλει.

Σας καθιστούμε σαφές, ότι απ οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, πλέον μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας, ή μέσω Facebook και με αυτόν τον εύκολο και γρήγορο τρόπο να μας γνωστοποιήσετε τις επαγγελματικές σας διαθέσεις.

H εταιρία μας, το επόμενο χρονικό διάστημα αναζητά προσωπικό για τις εξής πόλεις:

- Θεσ/κη
- Κύπρο - Λεμεσό
- Αθήνα

Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην εταιρία μας? Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο hr@mikelcc.gr. Αναγράφοντας το πόστο που σας ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
- ΤΑΜΙΑΣ
- BARISTA
- SERVICE
- ΚΟΥΖΙΝΑ - ΛΑΝΤΖΑ