Επιλογή σελίδας: 1 2
Mikel Coffee Company

Mikel Coffee Company

Στο πλαίσιο της ταχείας επέκτασης του δικτύου καταστημάτων MIKEL, αναζητούμε συνεργάτες που θα κάνουν «δική τους» την συνταγή επιτυχίας των MIKEL, θα ενστερνιστούν τις αξίες και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και θα εμπιστευτούν την εταιρία μας για να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο χώρο της μικρής εστίασης.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες του επιστημονικού μας προσωπικού, η αγορά της μικρής εστίασης παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις καθώς παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης 5%-10% ετησίως. Η ζήτηση για καφέ καλής ποιότητας αυξάνεται συνεχώς, με τους καταναλωτές να σκέφτονται ακόμα και το μικρότερο ποσό προς διάθεση, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να κάνουν συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα.

Η λειτουργία 87 καταστημάτων MIKEL πανελλαδικά μέσα σε έξι χρόνια αποδεικνύει ότι εν μέσω ύφεσης και γενικευμένης ανασφάλειας για κάθε επιχειρηματικό βήμα, το franchise του MIKEL αποτελεί ασφαλή επιλογή. Μια επιλογή με αναπτυξιακή δυναμική που μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση της επένδυσής σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιόντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2410530024 και 2410534020.