Η Εταιρία

Η αφετηρία της Mikel Coffee Company

Η Mikel Coffee Company ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Από τα πρώτα χρόνια η στρατηγική της εταιρίας χαράχτηκε με γνώμονα τη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων καφέ, που θα αναπτυσσόταν, τόσο εντός των ορίων της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας σταθερές τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρίας.

Η πορεία ανάπτυξης

Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, μας ώθησαν να επεκτείνουμε σταδιακά το εγχείρημά μας και σε άλλες πόλεις, με δεύτερο σταθμό το Βόλο. Η επιλογή αυτή πολύ γρήγορα δικαιώθηκε. Σήμερα η Mikel Coffee Company διαθέτει ένα δίκτυο περίπου 160 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και, με αρκετά ακόμα καταστήματα να βρίσκονται υπό κατασκευή, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καφεστίασης στην ελληνική αγορά.

about-map

Οι αξίες των Mikel

Στα καταστήματα Mikel ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή ανάγκη ή μια απλή αγαπημένη συνήθεια. Ήταν και παραμένει μια μορφή τέχνης, που αντανακλά την τεχνογνωσία των ειδικών μας, τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι της μεγάλης μας ομάδας.

Η επιλογή του καφέ, το μοναδικό χαρμάνι, οι σπιτικές αναμνήσεις, που ξυπνούν τα φρέσκα βουτήματα και τα αρτοσκευάσματά μας, είναι σταθερές αξίες. Μας ξεχωρίζουν και αποτελούν εγγύηση για την απόλαυση των καταναλωτών, που μας επιλέγουν.